Solliciteren bij Becx?

Het sollicitatieproces van Becx verloopt via het sollicitanten portal. Dit betekent dat je na jouw sollicitatie inloggegevens krijgt voor deze website en dat je via deze website op de hoogte wordt gehouden van de status van jouw sollicitatie. Hieronder vind je een korte uitwerking van het sollicitatieproces. 

Stap 1 Online solliciteren

Klik op de knop "solliciteren" bij de vacature en vul de gevraagde gegevens zo ver mogelijk in. De velden met een oranje sterretje zijn verplicht, ook het uploaden van een leuke foto van jezelf is een verplichting. Na het verzenden krijg je een sollicitatiebevestiging op het scherm te zien.

Stap 2 Portaal toegang

Als de sollicitatie in behandeling wordt genomen, ontvang je een mail met daarin gegevens om in te loggen. Je kiest een wachtwoord en bevestigt deze. Na het instellen van het wachtwoord kun je inloggen en heb je toegang tot het extra menu item "Sollicitanten portal".
Via deze pagina kun je jouw sollicitatie inzien. 

Stap 3 Inloggen

Inloggen kan via de link "inloggen" helemaal rechtsboven in deze website. Je gebruikersnaam is je mailadres welke je hebt opgegeven bij je sollicitatie.  Solliciteer je nogmaals op een andere vacature, log dan eerst in dan hoef je niet nogmaals al je persoonlijke gegevens in te vullen.

Stap 4 Reactie op sollicitatie

Als er een reactie op jouw sollicitatie wordt gegeven, ontvang je een email met daarin de link naar het bericht op het sollicitanten portal.  Afhankelijk van de reactie op jouw sollicitatie kun je reageren op het bericht. 

Heb je nog vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met de afdeling HR via 013-5167054 of mail ons via onderstaande link.


Mail HR-afdeling


Vind je het moeilijk via deze site om te solliciteren dan mag je ons ook gewoon bellen of mailen en een afspraak maken: Algemeen nummer 013-5167050 en vragen naar Saskia of mailen naar info@becxverhuur.nlContactgegevensBecx Verhuur B.V.
Notelstraat 45a
5085 ET Esbeek
Nederland

Meer weten over ons?Wil je meer weten over onze werkzaamheden, vanuit het perspectief van de klant? Neem dan een kijkje op onze algemene website door hieronder op de oranje knop te klikken.

Becx groepNaast Becx Verhuur is de Becx groep gerelateerd aan meer bedrijven. Ben jij nieuwsgierig welke bedrijven hier nog meer onder vallen? Neem dan een kijkje door hieronder op de oranje knop te klikken.